Uncategorized

Rebusløp

Rebusløp er en enkel og morsom måte å få gjestene til å samarbeide på lag og på denne måten få strukket litt på bena før eller etter maten, og samtidig bli bedre kjent.Når du deler gjestene inn i lag, tenk litt på hvordan du setter sammen laget for Rebusløpet slik at de både får blitt kjent med en ny og allerede kjenner noen på laget. Om du arrangerer en familiefest, tenk på at visse spørsmål kanskje krever en viss alder og livserfaring, slik at du blander aldrene litt. Uansett kan det ikke bli helt feil, det er jo bare en morsom aktivitet.

Få tak i noen premier til det vinnende laget, og evt et utslagsspørsmål om noen lag skulle avslutte med samme antall poeng. Et utslagsspørsmål kan f.eks være hvor mange linser/klinkekuler/drops det er i en glasskål som du først viser fram når det er aktuelt med utslagsspørsmålet i Rebusløpet.

Rebusløp-oppgaver
Hvilke rebusløpoppgaver du velger å ha med i ditt rebusløp avhenger jo av hvem deltagerne er. Er det mest barn, blir det enklere og lekende oppgaver i ditt rebusløp, mens om det bare er voksne deltagere kan du bruke både vanskeligere oppgaver og litt mer pinlige. Eksempel på oppgaver til et rebusløp:

1) Brett ett papirfly som flyr lenger enn 10 meter.

2) Brett en båt av et A4-ark og se hvor mange kronestykker den klarer å bære uten å synke. Flest kronestykker vinner oppgaven.

Forslag til rebusløp
Rebusløp med et tema er ofte veldig populære. Om du f.eks skal arrangere  et rebusløp for en kick off så kan temaet være om firmaeet, eller bransjen. Om du arrangerer et rebusløp om dåp og navnefest så handler oppgavene om nettopp dåp og navnefest. Populære temaerer for rebusløp kan være sport, skattejakt, fysikk, kjemi og matematikk.

Rebusløp for barn
Rebusløp for barn skal naturligivs være enklere og morsommere og kanskje bare litt mer lekende enn et Rebusløp for voksne. En oppgave kan for eksempel være at man  med hjelp av et sugerør skal blåse en bordtennisball bort til en kopp som ligger på siden litt vanskelig til på bordet. Legg opp noen hindre som ballen må passere.
Rebusløp for barn er veldig populært på barneselskap og en veldig enkel måte å få barnet til å strekke litt på bena, samtidig som man får ryddet opp etter maten. Rebusløp for barn passer like godt innendørs som utendørs. Flere tips og ferdige rebusløp finner du hos Grapevine.nu/norge

Bra länkar: Barneselskap Ferie med barna Fest Underholdning 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s